GET WILD

3.webp

 

GET CRAZY

12.webp

 

GET FRIENDLY

17.webp

 

GET CREATIVE

13.webp
1.webp

GET WILD !

Suntem conectați la energia unui domeniu de 60 hectare de natură spectaculosă și salbatica. Suntem atinsi de vibratia celei mai mari altitudini din tara, 1400m. Suntem inconjurati de Masivele Piatra Craiului si Bucegi.Suntem departe de orice griji si energii negative si pentru 4 zile ne vom incarca cu cele mai vii momente de prezenta si autenticitate.

Am pregatit 2 trasee ghidate de off-road (pe 28 si 29 iulie), în care vei putea experimenta o aventură unică, provocatoare și plină de emoții pe terenuri accidentate. Fie că ești începător sau deja senior în ale off-road-ului, traseele noastre sunt concepute pentru a-ți testa abilitățile și pentru a-ți oferi senzații tari. Cu ghizi experimentați și cu echipamentul necesar asigurat, nu trebuie decât să te bucuri de plăcerea de a conduce prin peisaje spectaculoase și să te lași cucerit de natură. Iar la finalul fiecărui traseu, vei simți o satisfacție imensă și vei pleca acasă cu amintiri care îți vor rămâne întipărite pentru totdeauna.

2.webp

GET CRAZY

Outdoorz este locul unde coordonatele distractiei sunt pe deplin definite, iar muzica live este unul dintre punctele forte ale festivalului. Avem pregatit un lineup de exceptie cu nume sonore precum Subcarpați, Spike sau Andia, care iti vor adauga energie si entuziasm la escapada ta off-road.

Vineri, 28 iulie, scena va fi preluata de Spike, Andia, Reman si Ionela Guzic, artisti talentati care iti vor canta si te vor încanta cu piesele lor pline de pasiune si energie. Atmosfera de la festival va fi una exploziva, iar muzica live va fi un ingredient principal.

Sambata, 29 iulie, scena va vibra cu sunetele celor de la Subcarpați, Tumbe + un invitat surpriza. Vei fi purtat de ritmurile lor tradiționale si te vei simti parte dintr-o comunitate unita prin muzica si distractie.

Vino si tu sa fii parte din aceasta experienta unica Outdoorz Fest, unde muzica live este la ea acasa si distractia este garantata.

15.webp

GET FRIENDLY

La Outdoorz Fest nu ne concentram doar pe distractie, ci si pe conectarea oamenilor. Vei putea intalni alti pasionati de aventura si off-road, vei avea ocazia sa schimbi impresii si experiente, sa iti faci noi prieteni si sa iti formezi legaturi puternice cu oameni care impartasesc aceeasi pasiune cu tine.

Vom avea o expozitie unica de Overlanding, dar si o zona speciala de camping, cu peste 250 de locuri disponibile, unde daca te vei caza, vei putea socializa cu alti participanti si vei putea petrece timp cu cei dragi in mijlocul naturii.

Vom organiza ateliere de bushcraft, de prim ajutor, de conducere off-road, vom avea sesiuni de sport si un loc de joaca special pentru copii, plus activitati dedicate lor. Toată lumea se va distra pe cinste, asa ca te asteptam sa te alături festivalului pentru o experienta de neuitat!

GET TICKETS

Bilete disponibile pe platformele IABILET.RO si BLT.RO